دانلود فوری تیمار با اشعه ماوراء بنفش UV کیفیت پس از برداشت میوه ها و سبزیجات به وسیله ی ایجاد مقاومت بهبود یافته (به همراه ترجمه) با لینک مستقیم

دانلود فوری تیمار با اشعه ماوراء بنفش UV کیفیت پس از برداشت میوه ها و سبزیجات به وسیله ی ایجاد مقاومت بهبود یافته (به همراه ترجمه) با لینک مستقیم 

اشعه ماورا  بنفش,ماندگاری میوه و سبزیجات,UV, تیمار میوه,مقاومت میوه , تیمار با اشعه ماوراء بنفش UV کیفیت پس از برداشت میوه ها و سبزیجات به وسیله ی ایجاد مقاومت بهبود یافته (به همراه ترجمه) علوم پایه

دانلود فوری تیمار با اشعه ماوراء بنفش UV کیفیت پس از برداشت میوه ها و سبزیجات به وسیله ی ایجاد مقاومت بهبود یافته (به همراه ترجمه) از زیر موضوع علوم پایه

دانلود اشعه ماورا بنفش,ماندگاری میوه و سبزیجات,UV, تیمار میوه,مقاومت میوه , علوم پایه

تیمار با اشعه ماوراء بنفش UV کیفیت پس از برداشت میوه ها و سبزیجات به وسیله ی ایجاد مقاومت بهبود یافته (به همراه ترجمه)


تیمار با اشعه ماوراء بنفش UV کیفیت پس از برداشت میوه ها و سبزیجات را به وسیله ی ایجاد مقاومت بهبود یافته(به همراه ترجمه) متن انگلیسی این مقاله10 صفحه دوستونی می باشد به صورت pdf اما متن ترجمه شده 25 صفحه و به صورت word می باشد. نمونه متن: چکیده: پیش زمینه : ضررهای قابل توجه محصول میوه ها و سبزیجات تازه در انبار پس از برداشت محصول به دلیل پیری سریع و بیماری ها رخ می دهد.فن آوری سنتی پس از برداشت محصول بیشتر مبتنی بر فناوری خنک کننده و نگه داری مواد شیمیایی است.به عنوان یک روش سترون سازی و نگه داری فیزیکی بدون بقایا , اخیرا درمان با اشعه ماوراء بنفش UV در زمینه ذخیره سازی میوه و سبزیجات پس از برداشت توسط بسیاری از دانشمندان اعمال شده است. هدف و رویکرد: این مقاله با بررسی کاربرد های اخیر UV-A و B – و C – در ذخیره میوه ها و سبزیجات پس از برداشت محصول , از جمله تاثیر در بیماری , متابولیسم فنولیک و شاخص های مهم کیفیت , دریافته که  درمان با اشعه ماوراء بنفش UV به عنوان یک استرس غیر زنده قابل قبول می تواند گیاهان را به تحریک سیستم دفاعی وا دارد تا مولکول های سیگنالینگ ر …

تیمار با اشعه ماوراء بنفش UV کیفیت پس از برداشت میوه ها و سبزیجات به وسیله ی ایجاد مقاومت بهبود یافته (به همراه ترجمه)


تیمار با اشعه ماوراء بنفش UV کیفیت پس از برداشت میوه ها و سبزیجات را به وسیله ی ایجاد مقاومت بهبود یافته(به همراه ترجمه) متن انگلیسی این مقاله10 صفحه دوستونی می باشد به صورت pdf اما متن ترجمه شده 25 صفحه و به صورت word می باشد. نمونه متن: چکیده: پیش زمینه : ضررهای قابل توجه محصول میوه ها و سبزیجات تازه در انبار پس از برداشت محصول به دلیل پیری سریع و بیماری ها رخ می دهد.فن آوری سنتی پس از برداشت محصول بیشتر مبتنی بر فناوری خنک کننده و نگه داری مواد شیمیایی است.به عنوان یک روش سترون سازی و نگه داری فیزیکی بدون بقایا , اخیرا درمان با اشعه ماوراء بنفش UV در زمینه ذخیره سازی میوه و سبزیجات پس از برداشت توسط بسیاری از دانشمندان اعمال شده است. هدف و رویکرد: این مقاله با بررسی کاربرد های اخیر UV-A و B – و C – در ذخیره میوه ها و سبزیجات پس از برداشت محصول , از جمله تاثیر در بیماری , متابولیسم فنولیک و شاخص های مهم کیفیت , دریافته که  درمان با اشعه ماوراء بنفش UV به عنوان یک استرس غیر زنده قابل قبول می تواند گیاهان را به تحریک سیستم دفاعی وا دارد تا مولکول های سیگنالینگ ر …

اشعه ماورا بنفش,ماندگاری میوه و سبزیجات,UV, تیمار میوه,مقاومت میوه , علوم پایه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.