دانلود فوری دانلود مقاله کامل درباره آماده كردن تركيب آميلوز در برگهاي Arabidopsis با لینک مستقیم

دانلود فوری دانلود مقاله کامل درباره آماده كردن تركيب آميلوز در برگهاي Arabidopsis با لینک مستقیم 

دانلود تحقیق درباره آماده کردن ترکيب آميلوز در برگهاي Arabidopsis,مقاله کامل آماده کردن ترکيب آميلوز در برگهاي Arabidopsis, دانلود مقاله  کامل درباره آماده كردن تركيب آميلوز در برگهاي Arabidopsis علوم پایه

دانلود فوری دانلود مقاله کامل درباره آماده كردن تركيب آميلوز در برگهاي Arabidopsis از زیر موضوع علوم پایه

دانلود دانلود تحقیق درباره آماده کردن ترکيب آميلوز در برگهاي Arabidopsis,مقاله کامل آماده کردن ترکيب آميلوز در برگهاي Arabidopsis, علوم پایه

دانلود مقاله کامل درباره آماده كردن تركيب آميلوز در برگهاي Arabidopsis

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب * فرمت فایل : Word ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه :18   بخشی از متن مقاله آماده كردن تركيب آميلوز در برگهاي Arabidopsis   مكانيسم تركيب آميلوز را در برگ هاي Arabidopsis با استفاده از تكنيك هاي برچسب زني C بررسي كرديم. در ابتدا اين فرضيه را امتحان كرديم كه ممكن است malto – oligosaccharides (MOS) به عنوان چاشني (آستر) براي سنتاز 1 نشاسته اي كه داراي دانه هاي محدود است عمل كند. متوجه شديم تركيب افزوده شده آميلوز در دانه ها جدا شده نشاسته با گلوكز ADP تهيه مي شود و MOS تهيه مي شود و MOS كه با دانه ها مقايسه شده با گلوكز ADP تهيه مي گردد. علاوه بر اين، با استفاده از گياهان تغيير پذير (Matant) جمع آوري كننده MOS متوجه شديم كه نسبت به نوع وحشي آميلوز بيشتري تركيب گرديد كه به مقدار MOS  در Vivo ارتباط دارد. زماني كه گياهان تغيير پذير و نوع وحشي در موقعيت هايي كه هر دو خطوط داراي محتوي مشابه MOS هستند، آزمايش گرديدند، هيچ تفاوتي در تركيب آميلوز مشاهده نشده همچنين فرضيه اي را آزمايش كرديم كه ممكن است شاخه هاي آميلو پكتين به …

دانلود مقاله کامل درباره آماده كردن تركيب آميلوز در برگهاي Arabidopsis

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب * فرمت فایل : Word ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه :18   بخشی از متن مقاله آماده كردن تركيب آميلوز در برگهاي Arabidopsis   مكانيسم تركيب آميلوز را در برگ هاي Arabidopsis با استفاده از تكنيك هاي برچسب زني C بررسي كرديم. در ابتدا اين فرضيه را امتحان كرديم كه ممكن است malto – oligosaccharides (MOS) به عنوان چاشني (آستر) براي سنتاز 1 نشاسته اي كه داراي دانه هاي محدود است عمل كند. متوجه شديم تركيب افزوده شده آميلوز در دانه ها جدا شده نشاسته با گلوكز ADP تهيه مي شود و MOS تهيه مي شود و MOS كه با دانه ها مقايسه شده با گلوكز ADP تهيه مي گردد. علاوه بر اين، با استفاده از گياهان تغيير پذير (Matant) جمع آوري كننده MOS متوجه شديم كه نسبت به نوع وحشي آميلوز بيشتري تركيب گرديد كه به مقدار MOS  در Vivo ارتباط دارد. زماني كه گياهان تغيير پذير و نوع وحشي در موقعيت هايي كه هر دو خطوط داراي محتوي مشابه MOS هستند، آزمايش گرديدند، هيچ تفاوتي در تركيب آميلوز مشاهده نشده همچنين فرضيه اي را آزمايش كرديم كه ممكن است شاخه هاي آميلو پكتين به …

دانلود تحقیق درباره آماده کردن ترکيب آميلوز در برگهاي Arabidopsis,مقاله کامل آماده کردن ترکيب آميلوز در برگهاي Arabidopsis, علوم پایه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.